Ajankohtaista

Hyvät HVK:n jäsenet.

Kesän 2022 harjoitukset alkavat taas Helsingin vinttikoirakerholla! Tervetuloa treenaamaan niin aloittelijat kuin jo kokeneemmatkin. 

Vanhaan tuttuun tapaan maanantaisin harjoittelevat aloittelevat koirat sekä pennut, ikärajoja ei ole. Maanantaisin käytössä on käsiviehe, jolla vedetään aivan vasta-alkajille suoria vetoja. Käsivieheelle ei tarvitse varata aikaa.
Moottorivieheelle varataan aika, linkki Slotti- ajanvarausjärjestelmään löytyy toimihenkilölistasta sekä nettisivuilta.
Aloittelijoiden harjoitukset ovat maksuttomia ja mitään ei tarvitse osata etukäteen. Toimihenkilömme auttavat mielellään ja vastaavat kaikkiin kysymyksiin. Maanantaisin radalla ei vedetä täysiä kierroksia.

Keskiviikkoisin on harjoitukset edistyneemmille koirille, jotka juoksevat radalla kokonaisia kierroksia. Keskiviikkoisin on mahdollisuuksien mukaan tuomari paikalla, jolloin voi myöskin juosta koejuoksuja. Varaukset myös keskiviikon harjoituksiin Slotti -ajanvarausjärjestelmän kautta. Maksut maksetaan paikanpäällä tasarahalla tai Mobile Paylla (2e jäsenille ja 5e muille/veto)

Jotta harjoituksia voidaan pitää, tarvitsemme myöskin toimihenkilöitä treeneihin.
Harjoitukset eivät pyöri, ilman tiimihenkeä.Tarkoitus olisi, että kenenkään ei tarvitse olla yhdessä hommassa koko iltaa, vaan hommat puolitetaan. Näin myös jokainen talkoolainen voi juoksuttaa oman koiransa illan aikana. Jos et ole aiemmin ollut talkoilemassa etkä vielä osaa, se ei ole ongelma. Me perehdytämme ja autamme tietysti! Tule mukaan talkoilemaan ja pidetään yhdessä mukavat treenit!

Tarkemmat ohjeet sekä ilmoittautisen treeneihin ja vieheenvetäjäksi löydät tästä: Ratatreenit sekä info

Terveisin, 

Kilpailutoimikunta Johanna & Jesse