Ajankohtaista

Hei kaikille!

Ensimmäiset treenit ja kisat ovat takana ja näin HVK:n juoksukausi on virallisesti alkanut. On ollut mukavaa nähdä uusia ja tuttuja kasvoja ja koiria, varsinkin koronan aiheuttaman hiljaisuuden jälkeen. Tuntuu, että meno on palaamassa entiselleen. 🙂

Erilaiset tapahtumat ovat myös palanneet takaisin Kartanolle. Alueen varauskalenterissa on mukavasti tulevia tapahtumia, näyttelyitä ja kilpailuita.

Haluan lämpimästi kiittää kaikkia tähän asti tähän toimintaan, esimerkiksi buffassa, jo osallistuneita ja siihen lupautuneita. Buffetin tuloilla rahoitamme mm. alueen ja laitteiden ylläpitoa, moottorivieheen korjausta, laitteiden tankkausta ja uusien vieheiden ostamista.

Ja yhtä isot kiitokset muille jotka tukevat harrastamistamme omalla panoksellaan, esim alueen siivoamisen, ruohon leikkuun tai muun toiminnan muodossa. Erilaisuus on rikkaus ja on hienoa, että moni on löytänyt oman auttamisen paikkansa Kartanolla.

Kartanolla on paljon toimintoja, jossa voi olla avuksi. Koko kauden pyörii treenejä ja koiraulkoiluja joihin tarvitaan vetäjiä. Yleinen alueen kunnossapito, ja etenkin mainitsemaani buffaan kaivataan tällä hetkellä sekä vanhoja ja uusia tuttavuuksia, että saamme alueen toimimaan mahdollisimman hyvin ja näin voimme harrastaa koirien kanssa turvallisesti ja hyvin mielin.

Itse olen aikoinaan aloittanut HVK:lla osaamatta mitään ja vieläkin opin usein jotain uutta. Kysyessäni olen aina saanut apua ja opastusta ja olen oppinut tuntemaan tosi loistotyyppejä. Ja aina se mikä on ollut ehkä tärkeintä ja mukavinta on se, että yhdessä tekevillä on aina ollut hyvä draivi ja hauskaa keskenään mikä on näkynyt myös ulospäin. Siitä olen erittäin ylpeä.

Tule mun ja muiden kanssa tekemään ja tukemaan harrastustamme, ota rohkeasti yhteyttä. Pieni homma voi olla isoin apu 🙂

Puheenjohtaja,
Bea

Linkit joista pääset ilmoittautumaan:
HVK:N TAPAHTUMAT 2022 – TOIMIHENKILÖLISTA 

HVK:n kesän harjoitusten toimihenkilölista