Ajankohtaista

Helsingin Vinttikoirakerho ry täyttää tänä vuonna 60 vuotta! Mahtavat vuodet hienon harrastuksen parissa. Tehdään yhdessä tästä vuodesta juhlaisa! Onhan jokainen päivä rakastamiemme koirien kanssa yhtä juhlaa!

Vuosi 2020 on ollut meille kaikille erilainen kuin osasimme vielä vuosi sitten kuvitellakaan. Korona rajoitti paljon harrastusmahdollisuuksia koko maassa, ja matkat ulkomaillekin olivat katkolla jonkin aikaa. Toivottavasti nyt aloitetut rokotukset helpottavat pandemia tilannetta ja pääsemme palaamaan normaalimpaan elämään. Pidetään silti huolta turvaväleistä ja yritetään vielä malttaa pysyä kotimaassa, kunnes matkailu on turvallista. Pysytään terveinä!

HVK:lla pääsimme kuitenkin suhteellisen mukavasti harrastamaan, treenaamaan ja kilpailemaan koko viime kesän. Kiitos tästä kuuluu kaikille niille ahkerille yhdistyksemme jäsenille, jotka miettivät ratkaisuja turvallisuuden takaamiseksi ja onnistuivat järjestämään tapahtumat turvallisesti. KIITOS! Kiitos myös kaikille niille jäsenille, jotka Koronarajoitusten vuoksi olette sinnitelleet mukana taustavaikuttajina ja henkisinä tukijoina. KIITOS!

Kiitos kuuluu myös kaikille jäsenille ja harrastajille ohjeistuksien noudattamisesta. Yhdessä teimme vuodesta melkein normaalin. Uusia käytäntöjä otettiin käyttöön niin treeneissä kuin kisoissakin ja tulemme jatkamaan toimintatapojemme kehittämistä myös tänä vuonna.

Helsingin Vinttikoirakerhon radan parannustyöt Tuomarinkartanolla aloitettiin keväällä 2020 tarkoituksena saada uusi pysäytyspaikka valmiiksi MM2020 ratakokeeseen. Koronasta johtuen MM kilpailut peruttiin ja radan kunnostuskin viivästyi. Rata laitetaan kuitenkin kuntoon vuoden 2021 aikana. Talkoista ja muista tapahtumista ilmoitellaan taas yhdistyksen sivuilla ja Face Bookissa. Pitäkäähän silmällä ilmoittelua niin voitte osallistua joukkoon iloiseen.

Uusi hallitus aloittaa toimintansa aktiivisesti heti vuoden alussa ja toiveissa olisikin saada teitä jäseniä runsain joukoin mukaan toimikuntiin, treeneihin ja talkoisiin. Ota rohkeasti yhteyttä hallituksen jäseniin tai puheenjohtajaan ja ilmoita mikä homma sinua kiinnostaa, mitä haluaisit toiminnassamme parantaa ja kehittää. Keväällä tulemme järjestämään ns. talkooillan, jossa kerromme erilaisista tehtävistä ja toimikunnista ja miten sinä voit osallistua mahdollistamaan harrastusmahdollisuuden meille kaikille. The more the merrier! Mitä useampi meitä on talkoilemassa sen mukavampaa meillä on yhdessä!

Mottoni onkin: Positiivisella otteella ilon kautta!

Lopuksi haluan kiittää teitä luottamuksesta valitessanne minut täksi juhlavuodeksi HVK:n puheenjohtajaksi. KIITOS! Otan enemmän kuin mielelläni vastaan palautetta ja parannusehdotuksia yhteisen, niin rakkaan yhdistyksemme luotsaamisessa.

Hyvää alkanutta Uutta Vuotta 2021!

Anne Oljemark
puheenjohtaja