Ajankohtaista

Hei!

Se on kesä ny ja ensimmäiset kisat on kisattu ja treenit alkaneet suotuisassa säässä.

HVK:n radanrakennustiimi on ahkeroinut ihan villinä ja uudet kopit on saatu paikoilleen sekä pysäytyspaikkakin on käyttöä vaille valmis. Kiitos ihan hirmuisesti kaikille ahkerille, jotka olette tehneet tämän huikean duunin. KIITOS!

Kevään ensimmäisessä live-kerho-illassa oli hieno määrä uusia harrastajia valmiina kantamaan kortensa yhteiseen kekoon. Kiitos kaikille osallistujille. Oli mahtavaa tutustua teihin vaikkakin ihan pikaisesti.

Kesäiset ilmat suosii ja koronatilannekin on helpottunut niin että rajoituksia voidaan jo hieman höllentää. Todella hienoa. Toivoisin kuitenkin että jaksaisimme noudattaa ohjeita ja pitää etäisyyksiä vielä muutaman hetken että rokotukset kattaisivat suurimman osan porukastamme. Maltilla saavutamme toivotun paluun normaalin nopeammin.

Harrastaminen, treenaaminen ja kilpaileminen menee meillä helposti tunteisiin. Onhan kyseessä meille tärkeät, läheiset koiramme, joiden arvo on mittaamaton. Toivoisin kuitenkin että malttaisimme mielemme kiperissäkin tilanteissa ja kohtelisimme näitä arvokkaita luontokappaleita kunnioituksella ja arvokkuudella. Koiramme tekevät taatusti parhaansa aina, olipa kyseessä nättelytilanne, kilpailutilanne tai vain ulkoilu porukassa. Jos meillä händlereillä on huono päivä niin mennäänpä vaikka metsään halaamaan puita ja rauhoittumaan mutta ei pureta turhautumisiamme rakkaisiin koiriimme eikä myöskään kanssa harrastajiin. Muistetaan että olemme aina edustamassa rotuamme, seuraamme ja harrastustamme niin ulkopuolisille kuin uusille harrastajillekin.

Pidetään lippu korkealla ja mieli iloisena. Tämähän on harrastus ja täysin vapaa ehtoista. Yritetään muistaa kunnioittaa ja arvostaa kanssa kilpailijoita ja harrastajia ja ojentaa auttava käsi aina kun joku sitä tarvitsee.

Kartanolla on vielä kosolti puuhaa että saadaan radan reunuksetkin siistiin kuntoon. Seuratkaa HVK:n FB sivuja ja tulkaa rohkeasti mukaan talkoisiin!

Ilon kautta ja positiivisella otteella tähän kauan odotettuun kisa- ja harrastuskauteen!
Yhdessä teemme harrastuksesta vieläkin hauskemman!

Hymyillään kun tavataan ja pidetään koiristamme hyvää huolta!


Terkuin
Anne