Ajankohtaista


Vuosi on jo yli puolenvälin ja edelleen kikkailemme tämän koronan kanssa. Rokotukset on hyvin tavoittaneet kahteen kertaan jo vanhemman väestön mutta nuorilla pandemia jyllää edelleen ja kun rajoituksia on poistettu, on tartuntaluvut taas nousseet. Muistuttaisin edelleen meitä kaikkia käyttämään käsidesiä, maskeja ja pitämään etäisyyksiä, vaikka se onkin vaikeaa, kun pitkän tapaamistauon jälkeen haluaisi halata rakkaita ystäviään ja harrastuskumppaneita. Yriteään vielä malttaa..

Mutta iloisempiin asioihin. Olemme saaneet HVK:lla hienosti treenit käyntiin. Kiitos siitä ahkerille talkoilijoille ja teille innokkaat harrastajat, jotka olette pitäneet ahertajat kiireisinä niin maanantai kuin keskiviikko treenissäkin. Tiistai ulkoiluissakin on ilahduttavasti porukkaa. Vain muutamat treenit/ulkoilut on jouduttu jättämään väliin liian kuuman sään vuoksi. Miettikää - meillä suomessa helle hellii ja samalla myös vähän hidastaa harrastamista. ☺

Kesälesken Iltajuoksu ja Kartanon Kannu saatiin molemmat vedettyä hienosti läpi lämpimästä ilmasta huolimatta. Rata oli hyvin kasteltu pienistä haasteista huolimatta ja oli näin ollen ideaali kunnossa rataennätyksien juoksemiseen. Onnea kaikille hienoja aikoja juosseille, rataennätyksiä tehneille ja tietysti myös omia ennätyksiä rikkoneille. Suurin kiitos kuuluu kuitenkin niille ahkerille radan kunnosta huolehtineille talkoolaisille, jotka mahdollistivat hyvän ja turvallisen kisaamisen meille kaikille harrastajille.

Kartano Weekend vietiin samoin läpi helteisessä ja kauniissa kesä säässä. Paikalla on n. 600 koiraa handlereineen. Oli mahtavaa nähdä iloisia harrastajia kauniine koirineen. Näyttelytoimikunta Pirkkiksen johdolla oli tehnyt huikeaa duunia koko vuoden haasteellisissa oloissa; voidaanko järjestää näyttely, saadaanko tuomarit vai eikö voida järjestää. Mutta loppujen lopuksi KW meni hienosti ja kuulemani mukaan kaikki olivat tyytyväisiä. KIITOS upealle, pienelle tiimille, joka teki tämän valtavan työn. Kiitos myös järjestelytoimikunnalle avusta.

Nytpä toivonkin, että saisimme jäsenistöstämme lisää ahkeria tekemään tapahtumiamme yhdessä jo näiden ahkeria puurtajien lisäksi. Kukaan ei jaksa loputtomiin. Tule talkoilemaan vain vaikka pieneksi hetkeksi. Pienikin apu on ISO apu, kun meitä on monta tekemässä yhdessä.

HVK rahoittaa toimintansa pääsääntöisesti Kartanolla järjestettävillä tapahtumilla ja tilan vuokraamisella. Tapahtumat eivät kuitenkaan tapahdu itsestään. Toteuttamiseen tarvitaan kosolti vapaaehtoisia. Tule siis mukaan joukkoon iloiseen. Tässä linkki esimerkiksi sämpylätalkoisiin ym. muihin Buffan tehtäviin kesän 2021 aikana: bit.ly/buffa2021 ja muihin hommiin voi ilmoittautua laittamalla s.postia vaikka järjestelytoimikunnan vetäjälle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  ja kilpailuihin ja harjoituksiin voi ilmoittautua tämän linkin kautta 

Radan ja alueen kunnossapitohommin voi ilmoittautua Jesse Rehnille: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan hommiin. Jollet keksi mihin porukkaan voisit ilmoittautua laita viestiä vaikka minulle osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. niin mietitään yhdessä, mitä voisit tehdä ja milloin olisi sinulle sopiva tapahtuma tai kilpailu tai talkoot jolloin voisit auttaa edes pikkasen.

Seuraava suuri ponnistus meillä on 8.8.2021 järjestettävä näyttely johon näyttelyn järjestäjä toivoo saavansa meiltä työvoimaa pystyttämään näyttelyn ja purkamaan sen. Neuvoja/asiantuntija on paikalla, joten mitään ei tarvitse osata ja mukaankin tarvitsee vain reippaan asenteen ja iloisen mielen.

Tule tekemään yhdessä rahaa kerholle!

31.7.2021 juhlimme virallisesti Helsingin Vinttikoirakerhon 60 vuotista mielenkiintoista matkaa. Illastimme Kartanolla kutsuvieraiden ja talkoolaisten kanssa ja juttelimme mukavia. Antti Ruotsalo ja Terhi Paavola ottivat ihania kuvia tapahtumasta. Kiitos kaikille, jotka ehditte osallistua juhlaamme ja etenkin suuri kiitos niille kerhoille, jotka muistivat juhlavuottamme! KIITOS!

Yhteistyö muiden kerhojen kanssa on ensiarvoisen tärkeää ja arvostettavaa. Kiitos teille kaikille, että voimme hyvässä sovussa ja yhteisymmärryksessä viedä eteenpäin tätä huikeaa harrastusta, jonka eteen meistä jokainen panostaa pyyteettömästi – rakkaudesta lajiin!

Kautta on vielä reilusti jäljellä. Harrastetaan ja nautitaan tästä ihanasta kesästä ja pidetään lippu korkealle! Yhdessä teemme mahdottomastakin mahdollista!

Halauksia teille kaikille 

Puhis

Kuva: copyright Antti Ruotsalo / maxwin.1g.fi