Ajankohtaista

Hei jäsenet,

Niin se vaan taas hujahti tämäkin kausi. Haikein mielin hyvästeltiin kisakumppanit talven ajaksi viimeisessä kokeessa Tuomarinkartanolla 9.10.2021.

Kesän aikana Tuomarinkartanolla järjestettiin kolmet ratakokeet ja yhdet maastokokeet sekä Kartano Weekend, joka keräsikin hienon määrän osallistujia näyttelyyn.

Kesän aikana pidettiin myös näyttelytreenejä, mittaustilaisuuksia, tiistai ulkoiluja, maanantaisin pentutreenejä ja keskiviikkoisin pidemmälle ehtineiden rata-treenejä. Ehdimmepä jopa juhlia HVK:n 60 vuotista taivaltakin heinäkuun lopussa.

On ollut siis aktiivinen kesä koronarajoituksista huolimatta. Kiitos kaikille ahkerille talkoolaisille jotka olette mahdollistaneet harrastamisen upeissa tiloissamme Kartanolla.

Suhteellisen kivasti on myös tilojamme vuokrattu ulkopuolisten tilaisuuksiin. Nämä vuokraukset ovat yhdistyksellemme erittäin tärkeitä tulonlähteitä. Näiden tapahtumien tuotoilla pystymme kattamaan suuren osan alueen ylläpidon kustannukset.

Haluaisinkin nyt haastaa teidät kaikki ihanat jäsenemme miettimään miten itse kukin voisi osallistua yhdistyksen toimintaan aktiivisemmin, edes pienellä talkoopanoksella. Jokainen tapahtuma tarvitsee vapaaehtoisia, jotta tapahtumat voidaan järjestää. Mittaustilaisuus ei onnistu ilman mittamiehiä. Näyttelytreenit ei toteudu ilman treenien vetäjää puhumattakaan pentutreeneistä tai keskiviikkotreenistä. Kaikkiin tapahtumiin tarvitaan talkoolaisia. Kokeet ja näyttelyt tarvitsevat myös jäsenistön apua ja työpanosta onnistuakseen. Buffassa ei kahvi kiehu eikä makkarat grillissä paistu ilman ahkeria talkoolaisia. Ja kuinka kiva onkaan nauttia buffan antimista ja hyvästä seurasta harrastuksen lomassa.

Syksy on jo pitkällä ja syyskokous ihan tuossa tuloillaan. Syyskokouksessa valitaan uudet jäsenet hallituksen erovuoroisten tilalle. Tule mukaan kokoukseen vaikuttamaan millaisen joukon haluat vastaamaan yhdistyksemme toiminnasta. Ilmoittaudu mukaan toimikuntiin. Yhdistyksemme tarvitsee kipeästi uusia aktiivisia jäseniä pystyäkseen toimimaan entistäkin paremmin. Kaikkiin tehtäviin opastetaan ja neuvotaan. Mitä useampi meitä on osallistumassa, sen pienemmällä panoksella kukin pystyy turvaamaan harrastus mahdollisuuden meille kaikille.

Tule siis mukaan aktiiviseen toimintaan ja aloita jo saapumalla syyskokoukseen.

Syksyisin terveisin

Anne Oljemark
puheenjohtaja