Ajankohtaista

Kiitos kuluneesta vuodesta ja onnea Uudelle Vuodelle 2022!

Kiitos kaikille ahkerille harrastajille aktiivisesta mukana olosta Helsingin Vinttikoirakerhon toiminnassa. Kiitos myös kaikille teille, jotka olette osallistuneet tapahtumiimme ja harrastaneet tätä ihanaa ja paljon antavaa lajia kanssamme.

Puheenjohtaja kauteni oli lyhyt mutta haastava. Covid -19 tilanteesta huolimatta onnistuimme kuitenkin toimimaan lähes normaalisti. Järjestimme muutaman kerho-illan teamsin välityksellä, talkoilimme, vedimme harjoitukset ja ulkoilut turvallisesti läpi sekä järjestimme useat kilpailut sekä 60-vuotis juhlat ja saimme uudet lähtökopit paikoilleen ja käyttöön. Kiitos kaikesta tästä kuuluu teille - vastuulliset jäsenemme ja kanssa harrastajamme.

Toivotan uudelle puheenjohtajalle Bea:lle kaikkea hyvää ja menestystä puhiksen vaativassa tehtävässä.

HVK on hieno yhdistys ja tarvitsee paljon lisää aktiivisia jäseniä mahdollistamaan harrastamisen meille kaikille. Nykyään niin usein se yksi ja sama ahkerien joukko tekee lähes kaiken. Tulkaa siis aktiivisesti mukaan toimintaan – pienikin panos auttaa.

Viimeisenä toiveena ja muistutuksena - harrastus on vastapainoa työlle ja harrastuksen parissa pitäisi meidän jokaisen viihtyä ja ladata akkuja arkea varten. Aloitetaan uusi vuosi positiivisella asenteella ja iloisin mielin. Kannustetaan toisiamme ja iloitaan toistemme menestyksestä arvostelematta ja ilkeilemättä. Siten meillä kaikilla on mukavampi harrastaa ihanien koiriemme kanssa.

Kiitos ja kumarrus!

Upeaa Uutta Vuotta 2022 toivotellen

Anne