Tapahtumat

Hyvät Helsingin Vinttikoirakerhon jäsenet

HVK:lla on ilo ja kunnia järjestää ensi vuonna vinttikoiramaisten tapahtumien ja harjoitusten ohella myös Ratajuoksun Maailmanmestaruuskisat 2020. Kaipaamme tekijöitä, jotta näiden rakkaiden harrastustapahtumien järjestäminen on mahdollista, mutta etenkin suuriin MM2020-kisoihin tarvitsemme ekstrapanostusta.

Haluamme juuri sinut, juuri nyt, joukkoomme mahdollistamaan harrastuslajien olemassaolon ainutlaatuisissa Tuomarinkartanon maisemissa. Yksi tehtävistä, joita tapahtumissamme tarvitaan aina ovat järjestyksenvalvojat.

Siksi HVK tarjoaa jäsenilleen järjestyksenvalvojakurssin, joko perustasoisen tai kertauksen. Toivomme HVK:n tarjoaman kurssin käyneeltä henkilöltä sitoutumista viiteen (5) HVK:n tapahtumaan järjestyksenvalvojaksi, joista yksi on MM 2020.

MM-kisojen järkkärinä pääset olemaan tapahtumien ytimessä ja seuraamaan läheltä yhtä vuoden jännittävintä ja kovatasoisinta koirakilpailua.

Kennelpiiri järjestää järjestyksenvalvojia koskevia kursseja seuraavasti:

Järjestyksenvalvojien kertauskurssi: 18.1.2020 klo 10.00, kurssin voi suorittaa korkeintaan 6 kk ennen kortin vanhenemista.

Järjestyksenvalvojien peruskurssi (40 tuntia): 15.-16.2., 22.-23.2. ja 1.3.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut Pia Poterin kautta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.