Tapahtumat

EDIT 11.2.:

HUOM muutos: Mittaustilaisuus on kakkostalossa ykköstalon sijaan! Kulku mittaukseen ykkös- ja kakkostalon välisestä portista. Alueella on samaan aikaan sunnuntaiulkoilu eli huomioithan sen kulkiessasi alueella. Sulje siis portit huolellisesti takanasi!

Kisakautta 2021 odotellaan jo innolla! Mutta puuttuuko koiraltasi ensimmäinen tai toinen mittaus? Ei hätää - HVK järjestää helmikuussa kaksi mittaustilaisuutta whippeteille ja italianvinttikoirille. Päivät ovat sunnuntai 21.2. ja sunnuntai 28.2. Mittaustilaisuus alkaa molempina päivinä klo 10.00 ja kumpaankiin tilaisuuteen mahtuu 20 koiraa. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille eikä koiran omistajan tai ohjaajan tarvitse olla HVK:n jäsen.

Voit ilmoittautua mittaukseen kirjoittamalla koirasi rodun ja ohjaajan/omistajan nimen ilmoittautumislistaan 

Luethan tarkasti ilmoittautumistiedoston ensimmäisellä välilehdellä olevat ohjeet ilmoittautumisesta sekä mittaukseen tulemisesta. Huomaathan, että maskin käyttäminen mittaustilaisuuden aikana on pakollista.

Mittausta olisi hyvä myös harjoitella koiran kanssa hieman etukäteen, jotta se sujuu paremmin itse mittaustilaisuudessa. Harjoituksia voi tehdä kotona opettamalla koiralle rento seisomisasento pöydällä. Mittakeppiä voi imitoida esimerkiksi laskemalla harjanvarren tai muun vastaavan kevyesti koiran selän päälle ja palkkaamalla koiran sen ollessa rauhassa paikallaan.

Tervetuloa mittaukseen!